Wie ben ik?

  

Anko Tijman

Ik ben Anko Tijman, geboren in 1973 en afgestudeerd als eerste graads bevoegd docent. Sinds 1997 werk ik hopofdzakelijk in de IT, in eerste instantie als software tester. In 2001 deed ik al mijn eerste Agile ervaringen op. Sinds 2003 profileer ik mij als thoughtleader op het gebied van testen in Agile projecten, onder meer resulterend in een boek en een positie als Partner Agile Testen (2008-2011) bij Ordina. Sinds 2012 ben ik Thoughtleader Agile bij Ordina en management trainer voor de Management3.0 training. Ook het onderwerp DevOps heeft mijn aandacht, waarbij ik vooral aandacht heb voor de effectiviteit van de samenwerking tussen afdelingen. Ook als de belangen ogenschijnlijk tegenstrijdig zijn.

 

Inmiddels heb ik ook de nodige werkervaringen buiten de IT: in het onderwijs, in de logistiek en op de HR-afdeling van een grote internationale grootbank. 

 

Met het geven van de Management3.0 trainingen in Nederland heb ik tot doel om de managers van Nederland duurzaam te beinvloeden op het gebied van leiding geven aan zelforganiserende teams. Wanneer je dit gedachtegoed juist toepast, zul je in staat zijn om met jouw teams en organisatie hogere rendementen te halen, je klanten te verbluffen met jullie resultaten EN in staat zijn om je medewerkerstevredenheid tot grote hoogte te zien groeien. Mijn presentaties zijn inspirerend en mijn trainingen zijn gegarandeerd thought provoking!

 

Meer over mij en mijn CV vind je op LinkedIn:

Image